Planten, kruiden en wortels voor welvaart

Planten van alle soorten (inclusief bomen), kruiden en wortels worden al eeuwenlang gebruikt om geld naar een persoon te trekken of welvaart naar een huis te brengen.

Er zijn verschillende manieren om een ​​plant op deze manier te gebruiken: [19659002] Je kunt een deel van de substantie op je dragen.

Dit kan net zo eenvoudig zijn als een klein beetje van het kruid in een kleine plastic zak doen en in je zak stoppen. Een eenvoudige manier is om een ​​snufje kruiden in een medaillon te plaatsen.

Naai een zakje of zakje.

Je kunt kant-en-klare zakjes of zakjes kopen die je hiervoor kunt gebruiken, maar je kunt ook een klein stukje naaien een die een passend gekleurd materiaal gebruikt. Groen en geel zijn populaire kleuren geassocieerd met welvaart en geld één. Deze sachets worden dan weggestopt onder het bed of ergens in het huis, gedragen aan een touwtje om de nek, in een handtas of portemonnee gestopt of ergens in het huis verborgen. Sommige mensen vullen eenvoudigweg een potpourri-pot met de juiste kruiden en laten het op een prominente plaats in het huis.

Het eenvoudigste “Aarde, Water, Lucht, Vuur” Ritueel is om het kruid een tijdje in het water te koken. 19659002] De kruiden zijn de aarde, het water zit in de pot, de lucht is de stoom en het vuurelement is de kachel. Haal af en toe het kruid in het water terwijl je aan je magische intentie denkt. Zeef het plantenmateriaal uit de vloeistof en strooi het rond of buiten het huis.

Gebruik ze als wierook.

Sommige planten zijn slaapmiddelen, dus ik raad het echt niet aan, tenzij je zeker weet dat het kruid niet giftig is in brand gestoken. Traditioneel worden echter kruiden op houtskoolbranders gezet en kan de rook door het huis drijven.

Hier zijn enkele van de meer populaire kruiden die worden gebruikt om welvaart en geld te trekken. De meeste zijn verkrijgbaar in je tuin of in winkels, maar er zijn occulte winkels en apothekers die kruiden in potten dragen:

Alfalfa – traditioneel bekend als het kruid met het “geluk” Ik raad aan een takje hiervan in je tas of in een tas te stoppen. medaillon. Wanneer gecombineerd met andere geldtekenkruiden in een sachet wordt aangenomen dat het de krachten van de andere stof versterkt.

Piment – Kan op de persoon worden gedragen of worden verbrand als wierook of in de vier hoeken van het huis worden gesprenkeld. Het wordt verondersteld om zakelijk geluk of succes aan te trekken.

Bayberry – Bayberry kan in de handel worden gekocht als een kaars – “Een bayberry kaars gebrand aan de socket – brengt geluk naar het huis en zet geld in de zak.” Het kan ook als wierook worden gekocht.

Basilicum – Het weken van basilicumblaadjes in water gedurende drie dagen en vervolgens het water in uw bedrijfspand besprenkelen, is verondersteld financieel succes aan te trekken. De bladeren kunnen ook met je mee worden gedragen.

Laurierbladeren – Laurierblaadjes verhogen de intuïtie en zijn goed als je op zoek bent naar een promotie of een baan. Stop een paar onder je matras of kook ze en strooi het water rond je huis. Hallucinogeen, dus ik raad je af om deze te verbranden.

Kamille – Je handen in kamille thee wassen zou spelers geluk brengen. Van het drinken van de thee wordt gedacht dat het geluk en welvaart brengt.

Kruidnagelen – Kruidnagel kan op houtskool worden verbrand, in een zakje worden gestopt of in uw portemonnee worden gestopt om geld te verdienen. Een oud geld- en beschermingsritueel is om een ​​sinaasappel te plakken met de koppen kruidnagels op pennen geplakt en het op een lint in de keuken te hangen, zodat je kasten nooit kaal zijn.

Kaneel: een zeer handig keukenkruid dat “in een mum van tijd” kan worden gebruikt om snel geld te verdienen, het kan worden gekocht als wierook of worden verbrand op houtskool of worden gestrooid in een kassa of portemonnee om zaken te doen.

Citronella : De bladeren worden geacht goed te zijn voor het aantrekken van zaken en ruiken ook heerlijk in een potpourri. Citronella is echter giftig voor vogels – dus vermijd het te verbranden in het huis als je bevederde vrienden hebt in je menagerie.

Vijfvingerig gras (ook bekend als Cinquefoil): Dit citroenachtige gras kan worden verbrand, verborgen in een potpourri of gedragen op uw persoon. Het is het standaardingrediënt in de meeste wierookschijven.

Grains of Paradise: Deze kleine ronde zaden worden in de portemonnee of portemonnee meegenomen of in een zakje onder het kussen gestopt om geluk en begeleiding te brengen in carrière- of geldaangelegenheden. [19659002] Honeysuckle: De levende en gedroogde bloemen worden gebruikt om geluk, zaken en welvaart aan te trekken.

Irish Moss: Dit is zeewier dat in Caribische winkels kan worden gekocht. Het wordt traditioneel gebruikt om een ​​zoet drankje te maken. Het is ook uitgevoerd in zakjes om geld naar de drager te brengen.

Juniper bessen: geassocieerd met Jupiter, zouden de bessen van de jeneverbesboom geluk, geluk en zakelijk succes aantrekken.

Munt: alle pepermuntjes ( groene munt, pepermunt) worden gebruikt om goede geesten aan te trekken en het geluk naar de drager te versnellen.

Patchouli: Toegevoegd aan kruidenmixen voor welvaart om de manifestatiekracht van uw wensen te versterken. Kan worden gekocht als een wierook, het heeft een veeleisende component.

Aardbeibladeren: Gedragen op de persoon en gebruikt om gelukkige omstandigheden in iemands leven te brengen.

Speekselwortel: als je dit kunt vinden, is het naar verluidt een van de krachtigste wortels die worden gebruikt om geld naar de drager te trekken.

Tonkabonen: Tonka’s zijn grote gedroogde bonen die beschermen tegen armoede en die gewoon als een geluksvogel worden beschouwd. Plaats een boon in je tas, in de buurt van je computer of onder je telefoon – overal waar je geluk nodig hebt in het bedrijfsleven. Vermijd deze te verbranden.

Source by Samantha Stevens

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.