Tuinonderhoudsservice, wat moet u verwachten te betalen!

PRIJZEN EN WAT TE VERWACHTEN.

OK, dus u heeft een tuin, u bent erg druk met werken en misschien heeft u ook kinderen, dus u kunt geen tijd vinden om naar de tuin te gaan en het essentiële gazon te doen snij- en onkruidbestrijding, en voor je het weet lijkt de tuin op een jungle met onkruid en lang gras, op dit punt zul je erover nadenken hoe ik deze tuin ga sorteren?

Het eerste dat zal komen mind is een GARDEN SERVICES COMPANY.

Dus hoe een plaatselijke tuinman te vinden?

1. Google

2. Lokale documenten

3. Vraag vrienden en familie

Dus je bent nu op zoek naar een tuinman, probeer altijd 2-3 tuinonderhoudsbedrijven te hebben om je een gratis offerte te geven, zodra ze aankomen, stel de paar vragen over het bedrijf en ook als ze dat zouden doen geef zo ​​vriendelijk mogelijk enkele recente klantreferenties op deze manier dat u de klant kunt bellen en van hen kunt achterhalen over het tuinbouwbedrijf en hoe goed hun tuindiensten zijn.

Nu kunt u kiezen welk tuinbedrijf bij u past, misschien kunt u met de klant meegaan goedkoopste? of het meest gesproken? of het meest goed is gebleken?

FEIT is dat je gewoon met je instinct moet gaan, omdat ze zeggen dat je goedkoop betaalt, je krijgt goedkoop, dus zoek uit wat je krijgt met de prijs die je hebt gekregen

Voorbeeld [19659002] 1. Hoe vaak bezoeken ze de maandelijkse prijs?

2. Wat houdt de prijs in (grasmaaien, onkruidverwijdering, gazonbehandeling, plantenbehandeling enz.)?

3. Is er een contract? zo ja, kunt u op elk moment annuleren?

Met behulp van deze eenvoudige stappen wordt uw beslissing een beetje eenvoudiger.

Misschien kunt u ook vragen voor een proefperiode van 1 maand waar ze een maand zouden komen en dan zou u kunnen beslissen om het contract te betreden, maar dit kan een lang proces zijn, want als ze niet aan de verwachtingen voldoen, moet je 2-3 tuindienstverleners opnieuw bellen en het proces herhalen, waarbij je zegt dat je op deze manier meer geneigd bent om vind die perfecte tuinier in uw omgeving.

Als u eenmaal uw tuinier hebt gekozen, vraag dan vrienden en familie of zij geïnteresseerd zijn in het ontvangen en tuinonderhoud van uw tuinman en soms geeft het tuinbouwbedrijf u korting voor verwijzingen. [19659002] Dit zijn een paar lokale tuiniersbedrijven die u misschien een richtsnoerprijs zouden kunnen bieden en wat u kunt verwachten met de prijzen.

Source by Giuseppe Guarisco

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.