Best-selling Tuin Vernevelaar: persoonlijreview

Bij bol.com word het de vernevelaar tuin omschreven als een verkoeler of voor planten water te geven. Ik ga het voornamelijk gebruiken voor het bewateren van de planten. Er bestond een 5 m, 10 m, en 15 m versie. Ik heb de 10 meter versie gekocht.

Vernevelaar Slang Voor De Tuin

De voordelen

Het grootste voordeel is dat het een compleet pakket is dat je rechtstreeks aan de tuinslang kunt aansluiten. Het is een gebruiksvriendelijk product dat makkelijk te installeren is, zelf de tyraps zijn bijgeleverd. Je kunt aan elke vernevelaar draaien, zo kun je van vernevelen overgaan op een waterstraal of juist helemaal afsluiten.

De nadelen

De kwaliteit is maar gemiddeld, maar dat had ik ook verwacht voor die prijs. Eigenlijk is de prijs-kwaliteitverhouding correct. Voor € 21,95 heb je een vernevelaar slang van 10 meter lang.

Bij mijn installatie durft hij ook soms niet echt vernevelen. De reden hiervoor is de waterdruk. Bij mij is het aangesloten op een waterpomp. En de tuinslang is enkele keren opgesplitst waardoor de druk dus verminderd. Als ik de opsplitsingen verwijder, gaat het zeer goed.

Besluit

Wil je een vernevelaar slang die compleet is, dan raad ik dit product zeker aan. Zoals eerder vermeld zit de prijs-kwaliteitverhouding correct. Al had ik liever wat meer kwaliteit. Daarom geef ik een 4 op 5.

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.