img-1

Rapen in de wok met een kokos-curry saus

Geniet van een eenvoudig en heerlijk gerecht dat perfect in balans is met de romigheid van kokosmelk, de subtiele bite van rapen en de kruidige tonen van curry. Deze curry met rijst en geroerbakte rapen is een smakelijke, plantaardige maaltijd die snel klaar is en makkelijk naar eigen smaak aangepast kan worden. Voeg de curry pasta toe volgens je eigen voorkeur voor pittigheid en creëer zo een heerlijke, verwarmende schotel!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4-5 Rapen
  • 1 blik Kokosmelk
  • Olijfolie
  • Rode of gele curry pasta
  • 250-300 gram Rijst

Bereiding

  1. Was en schil de rapen en snijd ze in fijne frietjes van 2 tot 4 mm dik
  2. Wok de rapen met olijfolie totdat ze beetgaar zijn
  3. Kook de rijst zodat deze samen met de rapen klaar zijn.
  4. Voeg de kokos melk bij de rapen.
  5. Voeg curry pasta toe naar smaak
Rapen